Fémszerkezet gyártás és építés

Bemutatkozás

A Neu Metall-Struktur Fémipri Kft. egy családi vállalkozás melyet Neuprand Balázs Miklós és Neuprand Tamás László alapítottak. A fiúk közösen először 2015- ben vállaltak fémszerkezeti munkát a szülői ház udvarán, ekkor még mindketten egy – egy fémipari cégnél dolgoztak alkalmazottként. Mivel a családban ők már a 3. generáció akik a forgácsolt fém illatába szerettek bele és ezt választották hivatásuknak, örömmel vállalkoztak újabb és újabb kihívásokra amikor felkeresték őket 1-1 munkával.  Így váltak hamarosan egyéni vállalkozóvá és felvették emblémájukra a „Metall Struktur” fantázianevet. Ez a vállalati forma a 2020-as év végére már komolytalannak tűnt a  jövőbeli terveikhez. Így 2021. januárjában megalapították a Neu Metall-Struktur Fémipari Kft.- t, amely név három német szóból tevődik össze: „ÚJ”ACÉL”SZERKEZET”.

A cég fő profilja az acélszerkezetű épületek és épületlakatos termékek gyártása és teljes helyszíni kivitelezése. Ez magában foglalja a kisebb lakossági előtetőket, kapukat, lépcsőket és az akár 1000 m2 feletti raktár, üzemcsarnokokat is alaptól a kulcsátadásig. Ezek mellett a Cég foglalkozik rozsdamentes acél, alumínium hegesztéssel, lemezmegmunkálással és gépi forgácsolással. Stabil, nagy múltú partner háttérrel rendelkezik így a legmodernebb technikákkal is tudja szolgálni a megrendelőit.

A cégvezetők álláspontja hogy bárki bármilyen megbízással  fordulhat hozzájuk, a legapróbb fél órás munkától a több hónapos folyamatos kivitelezésekig.