Fémszerkezet gyártás és építés

Jogi nyilatkozat

A tartalom miatti felelősség

Szolgáltatóként felelősek vagyunk ezen webhely tartalmáért. A szolgáltatók azonban nem kötelesek arra, hogy folyamatosan monitorozzák a benyújtott vagy tárolt információkat, illetve, hogy törvénytelen tevékenységekre utaló bizonyítékokat keressenek.

Az információk eltávolítására, vagy az információk használatának letiltására vonatkozó jogi kötelezettségeknek eleget teszünk. Ilyen esetben a felelősségünk csak egy konkrét törvénysértésről való tudomásszerzés időpontjától áll fenn. A törvénytelen tartalmakat a róluk történt tudomásszerzésünket követően azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

A szolgáltató ezen webhelyen megjelentetett tartalmaira és összeállításaira a szerzői jogi törvények vonatkoznak. A szerzői jogi törvény hatályán kívül eső reprodukálás, szerkesztés, terjesztés, vagy bármilyen felhasználás esetén a szerző vagy a kezdeményező írásos engedélye szükséges. Ezen webhely letöltései és másolatai csak magáncélú felhasználásra engedélyezettek.

Tartalmainknak a kezdeményező engedélye nélküli, üzleti célra történő felhasználása tilos. Harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk, ha és amennyiben ezen webhelyek tartalmainak kezdeményezője nem a szolgáltató. Harmadik felek jelen webhelyen található hozzájárulásai ilyenként vannak megjelölve. Ha azonban a szerzői jog bármilyen megsértését észleli, kérjük, tájékoztasson bennünket. Az ilyen tartalmakat azonnal eltávolítjuk.