Fémszerkezet gyártás és építés

Előtetők

Előtetőre számos okból kifolyólag lehet szükségünk, legyen az egy zavaró felső szomszéd, akitől nem kívánt szemét potyog, esetleg a környező madarak ürüléke ellen védenénk teraszunkat, vagy egyszerűen az időjárás különböző zavaró tényezőivel szemben, legyen az erős napsütés, szél, eső vagy vihar.

A teraszfedés, árnyékolás, teraszlezárás könnyen megoldható egy praktikus előtetővel, különösen jó megoldás lehet egy letisztult és egyszerű kivitelezés. A minden szempontból megfelelő előtető könnyed és stabil, emelett időjárásálló, hiszen teraszunk vagy erkélyünk ezen részével hosszú időre, akár évtizedekre tervezünk.

Előtetők, terasztetők esetén a leggyakoribb kivitelezés a polikarbonát és rozsdamentes, alumínium vázrendszer, amit kérhetjük átlátszó és napvédő formában is, tetszőleges színben és méretben. A leggyakoribb kialakítás a félnyeregtetős, azaz egy irányba lejtő, amely egyik oldalán a házhoz csatlakozik, másik oldalán oszlopok tartják. Igény esetén túlnyúló szerkezet gyártására is van lehetőség, ez akkor hasznos, ha például a terasz előtt lépcső is található, amit szintén védeni szeretnénk.